HD_MRK
Toekomstvormers blogs
Desktop_
Home | Blog | Geen categorie | Ben jij wel eens een paar dagen helemaal alleen?
SNGL postBerichten
DSPL_BLG_AUTHOR
DSPL_PRSN_LFT
Geert Graveland
Graveland
Geert Graveland
Professional Training & Coaching
+316-15052126
   
 
DSPL_PRSN_LFT
Machiel Hoek
Perceality
Machiel Hoek
Eyeopener, klankbord, transformatiecoach, healer, schrijver, financieel expert
+316 117 655 59
   
 
menus
MNS

Check dit 2233


CONTENT.php: CNTNT

Ben jij wel eens een paar dagen helemaal alleen?

 


BLOG/POST?
Geert Graveland  |  Machiel Hoek  | 

Wanneer ben jij voor het laatst voor lange tijd alleen geweest? Helemaal, volledig, moederziel alleen? En wanneer duurde dat 5 dagen?

Zeer waarschijnlijk is het antwoord: “nooit”.

Zou je het willen?

Helemaal, volledig, moederziel alleen, op een stille plek in de natuur, zonder telefoon, zonder eten?

Zeer waarschijnlijk is het antwoord: “nee”. Gevolgd door: “Daar kan ik geen tijd voor vrijmaken”, of: “Vijf dagen zonder eten? Dat houd ik niet uit!”, of: “Vijf dagen met mezelf? Ik zou gek worden!”, of: “Nee, dat durf ik echt niet”.

Elk van deze antwoorden is een leugen. Natuurlijk, je gelooft ze oprecht, maar als een CEO van een beursgenoteerd bedrijf en een moeder van 4 kinderen hier tijd voor vrij kunnnen maken, kan jij het ook. Als ieder lichaam op vijf dagen zonder eten overleeft, ja zelfs verbetert, dan kan jouw lichaam het ook. En als je denkt dat je gek gaat worden, of het spannend of eng vindt, juist dán zou je eens wat beter naar jezelf moeten kijken. Want waarom zou je zoiets doen, waarom zou je het willen?

We noemen dit een Vision Quest, en door er één te ondergaan, treed je in de voetsporen van een millennia-oude wijsheid van natuurvolkeren. Een periode van 5 dagen en 4 nachten moederziel alleen in de natuur doorbrengen, leidt tot diepe inzichten in jezelf en je plek in de wereld. Je komt zo dicht mogelijk bij jezelf, wat jij in essentie bent en waar je onderdeel van uitmaakt. Durf je het aan om je hierin te laten begeleiden door de natuur?

Veel grote namen uit het bedrijfsleven zijn je voorgegaan, hebben de Vision Quest omarmd en de effecten ervan direct toegepast in hun leiderschap. Dit is voor jou ook mogelijk.

Op zaterdag 25 April heb je de kans om ons het hemd van het lijf te vragen over de komende Vision Quests in Zweden, Portugal en Schotland. En omdat ons hemd dan toch uit is….bieden we de mogelijkheid om een zweethut ceremonie te ervaren. Het wordt een mooie bijzondere dag!

 

 


Thema
 
Other members of this category (left or middle). Also other cats (too much)?
 
Leave a comment
CMMNTS
Geef een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vind connectie met Toekomstvormers