HD_MRK
Toekomstvormers wie-zijn-wij
Mobile_
Home | Wie zijn wij | People | Karin Bakker
SNGL personPeople
DSPL_BLG_AUTHOR
DSPL_PRSN_LFT
Karin Bakker

Karin Bakker
Ondernemer en design thinker
   
 
CONTENT.php: CNTNT

Karin Bakker

BLOG/POST?

Karin is een gepassioneerd ondernemer en design thinker die vanuit hart en ziel vernieuwing brengt in organisaties. Getraind als industrieel ontwerper aan de TU Delft en gepokt en gemazeld door ruim 20 jaar ervaring in diverse directiefuncties bij organisaties als Nederlandse Spoorwegen, IKEA, Trendhopper, Bataviastad Outlet Shopping en POSTNL e-commerce.

Rond 2009 begon haar eigen transformatie. Een avontuur en soms een bumpy ride. Zij leerde over persoonlijk leiderschap, bewustzijn, ego, angst, over de kracht van “niet weten” en over de wijsheid van het lichaam en onze intuitie. Soms begeleid door geweldige coaches, dan weer door het leven zelf. In 2017 rondde zij haar 4-jarige opleiding als transformatie deskundige af bij Pulsar. Pulsar leerde haar hoe zij zelf een instrument van transformatie kan zijn in organisaties, teams en mensen.

Via o.a. Toekomstvormers en haar bedrijf “The Freelane” richt Karin zich op de ontwikkeling van leiders en hun teams; creativiteit en eigen wijsheid om tot betekenisvolle groei te komen. Leiders worden aangemoedigd om hun rol te pakken, hun verantwoordelijkheid te nemen en zo hun bedoeling en de bedoeling van hun organisatie waar te maken. Haar werkwijze is praktisch en in-het-werk, doortastend en resultaat gedreven. Vaak met veel speelse humor en relativering, waar nodig ook stevig en liefdevol confronterend.

Karin ging begin november 2018 mee op Vision Quest. Zie hier haar persoonlijk reisverslag.

“Ik geloof dat de wereld aan het ontwaken is. Dit ontwaken gaat gepaard met disruptie, onrust en tegenkracht. Maar de groei in bewustzijn, de transformatie, is onomkeerbaar. We worden ons meer en meer bewust van de samenhang der dingen. Van onze verantwoordelijkheid om die samenhang te dienen, te koesteren en te voeden. En van ons grote potentieel om onze wereld werkelijk te veranderen, NU, samen met een gestaag groeiende coalitie van andere wakkere leiders.” 

Karin Bakker

 
Other members of this category (left or middle). Also other cats (too much)?
 
Vind connectie met Toekomstvormers