HD_MRK
Mobile_
Home | Testimonials | Vision Quest Portugal 2019 Aline Staal
SNGL testimonialTestimonials
DSPL_PRSN_LFT_TSTMNL
Aline Staal
CONTENT.php: CNTNT

Vision Quest Portugal 2019 Aline Staal

BLOG/POST?

Beschrijven hoe de Vision Quest was en wat het voor mij heeft betekend, is moeilijk omdat het over zo’n enorm diepe ervaring gaat waar woorden misschien wel nog nooit zijn geweest.

En tegelijkertijd is dat dan ook meteen het beste argument om een Vision Quest te ervaren. Op plekken in jezelf komen waar je niet van wist dat die bestonden. Je dagenlang begeven in stilte omringd door de aanmoediging van de natuur, laat een helderheid ontstaan die je alleen maar kan laten concluderen hoe helend de natuur is en hoe oneindig het veld van liefde is. Dat kan ik niet uitleggen, dat móet je ervaren.

En dat geeft rust. Vertrouwen in het leven. Liefde voor jezelf en voor het geheel.

Een veelgehoorde vraag is dan: “Hoe houd je dat gevoel dan vast in de aardse realiteit met al die externe prikkels?” Dat vraagt inderdaad een bepaalde vorm van toegewijde discipline maar door mijn diepe transformatie op de berg heb ik het vertrouwen gekregen dat ik altijd terug kan naar die liefdevolle plek in mezelf.

En zonder de begeleiding van Geert was dit niet zo’n diepe ervaring geworden. Geert heeft een gave om mij in mijn zuiverste kern te zien, te stimuleren en bloot te leggen. In een door hem gecreëerde veilige setting kon hij met zulke oprechte aandacht aanwezig zijn bij mijn vraagstuk en proces. De combinatie van zijn warme aandacht en unieke vragen, brachten mij exact op het punt waar het helder werd wat mij in de weg stond. In de weg stond om mezelf in de puurste vorm te ervaren.

Zoals ik bijna zingend riep toen ik door de poort weer terugkwam ‘op aarde’: “Ik heb zin in het Leven!”

En dat is onveranderd gebleven

 
Other members of this category (left or middle). Also other cats (too much)?
 
Vind connectie met Toekomstvormers