HD_MRK
Desktop_
Home | Interviewees | Kees van der Graaf
SNGL intervieweeInterviewees
CONTENT.php: CNTNT

Kees van der Graaf

BLOG/POST?

Toekomstvormers heeft een aantal jaren geleden het initiatief genomen om mensen mee te nemen naar de wilde natuur, om ze daar hun werkelijke aard te laten beleven: ‘onze ervaring is dat veel mensen terugkomen met de diepe overtuiging dat, als je zo verbonden bent met de aard en de werkelijkheid van het basale leven, dan móet je wel in beweging komen.’ ‘Ik kreeg tijdens zo’n stil verblijf in de natuur nieuwe inzichten over mijn rol.’, zegt Kees van der Graaf. ‘Daardoor besloot ik de RvB van Unilever vroegtijdig te verlaten. Het systeem houdt je gevangen, houdt je bezig. Door er uit te stappen komt er een oud weten naar boven.’

In dit interview met Kees van der Graaf hoor je o.a. de impact die een Vision Quest op je leven kan hebben en hoe je een reset ontvangt om met herwonnen innerlijke kracht een totaal nieuwe richting in te gaan die meer aligned is met je werkelijke purpose. TLN gelooft dat die werkelijke purpose bij ons allemaal per definitie duurzaam en gezonder is voor alles wat leeft, ademt en is op aarde.
Prinses Irene beaamt dat: ‘We worden in het dagelijks leven voortdurend afgeleid, en daardoor hoeven we niet de pijn te voelen over wat we onze wereld aandoen. Ik zou iedereen op leiderschapsposities willen oproepen: durf te léven, durf jezelf te zijn, dúrf de verandering in te gaan. Heb de moed om buiten de gevestigde belangen te stappen en de keuzes te maken waar je zelf voor staat!’.

 

Ken je mensen die deze interview reeks ook interessant vinden? Of wil je de interviewreeks in je netwerk delen? 
Je kan  dit LinkedIn bericht in jouw netwerk delen.
Of gebruik deze link in je zelf geschreven bericht…. www.toekomstvormers.nl/teaser/

 
Other members of this category (left or middle). Also other cats (too much)?
 
Vind connectie met Toekomstvormers